Contact

Barotique erotische accessoires Levermosstraat 46 1441 LX Purmerend Nederland Tel: (0031)(0)299-764000 Bedrijfsgegevens: KvK 37130920 BTW NL001358733B72 Ons e-mailadres voor vragen: info@barotique.nl  

Veelgestelde vragen

Lees onze FAQ voordat u een email stuurt.

Wat zijn de verzendkosten?
Tot aan een bestelbedrag van 50,00 euro is de bijdrage in de verzendkosten 3,75 euro. Bij bestellingen boven de 50,00 euro betaalt u geen verzendkosten.
Welke betaalmethodes heeft Barotique?
Betalen kan d.m.v overschrijving, iDEAL, MisterCash, Belfius, KBC, ING Home'Pay, SoFort, PayPal, CreditCard, VVV Giftcard en Webshop Giftcard. En het is mogelijk contant te betalen of te pinnen bij afhalen.
Kan mijn bestelling naar een afhaaladres van PostNL verzonden worden?
Ja dat kan, tijdens het afronden van de bestelling klikt u dan op de balk PAKJEGEMAK AFHAALLOCATIE KIEZEN. U kunt daar dan kiezen waar u het pakketje wil gaan afhalen.
Kan ik ook achteraf betalen?
Helaas kunnen wij u deze optie niet langer aanbieden, dit omdat het nogal eenvoudig is om fake bestellingen te doen, waarbij mensen artikelen toegestuurd krijgen die ze niet besteld hebben. Wanneer AfterPay in staat is dit te voorkomen zal de mogelijkheid van achteraf betalen weer aangeboden worden.
Wat is de levertijd?
Barotique houdt een levertijd aan van 1 tot 4 dagen. Is een artikel onverhoopt niet leverbaar, dan stuurt Barotique dat kosteloos na.
Hoe veilig zijn mijn gegevens?
Barotique doet er uiteraard alles aan om de veiligheid te kunnen waarborgen. Bij de meeste goede webshops loopt het afrekenproces via een beveiligde SSL verbinding. Barotique gaat hierin nog een stap verder en heeft niet alleen het afrekengedeelte, maar de gehele site beveiligd d.m.v. een SSL verbinding. U kunt dit zien aan het hangslotje in de adresbalk en de vermelding https in plaats van http. Barotique heeft hiervoor een SSL certificaat in het bezit.
Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?
U ontvangt ten eerste een orderbevestiging, de artikelen worden verzameld in het magazijn en verzend gereed gemaakt. Per mail ontvangt u dan de track&trace code om het pakket te kunnen volgen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, bij bestelling ontvangt u tevens een factuur, zowel per mail als bij de levering.
Kan ik ook iets terug sturen?
Ja natuurlijk kan dat, Barotique houdt zich aan de wettelijke regels. Leest u a.u.b. voordat u iets retour stuurt even de info onder annuleren en retourneren.
Ik ontvang geen mails over mijn bestelling van jullie?
Mogelijk gebruikt u een Hotmail of Gmail adres, onze mail komt dan in uw Spambox terecht. Bij Gmail moet dan het vinkje wat staat bij Spam niet tonen uitgezet worden. Ook gebeurt het regelmatig dat de klant een tikfout heeft gemaakt met het ingeven van zijn het e-mail adres.